Tässäpä erääsen edelliseen postaukseen liittyen muutama piirre jotka tunnustan itsestäni tunnistavani.

”Kun puhuu riittävästi niin jotain osuu aina kohdalleenkin. Liika puhuminen ja selittäminen muodostuu suoranaiseksi ongelmaksi monille Kaksosille, jotka lopulta itsekin eksyvät luomaansa sanojen ja käsitteiden viidakkoon.”

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Käsi ylös kaikki joitten puheen päälle oon puhunu! (eli kaikki jotka tunnen). Ja kerrankos (jos toisenkin) sitä unohtaa kesken jutun mitä on selittämässä.

 

 

”Kaksosen suurin haaste on oppia kuuntelemaan ja pitämään suunsa kiinni ainakin kymmenen sekuntia sen jälkeen kun toinen on lopettanut oman osuutensa.”

 

Mutta kun se on niin pirun vaikeaa. Kymmenessä sekunnissa sitä paitsi ehtii unohtaa kaiken mitä aikoi sanoa.

 

 

”suuri sopeutumiskyky, valpas mieli ja paljon levotonta kyselevää uteliaisuutta.”

 

Näkisittepä minut lasten leluosastolla tutkimassa kaikkia niitä mielenkiintoisia äppöjä mitä nykylapsille myydään. Tai lihatiskillä puristelemassa naudan sydämiä ja lehmän kieliä. Maailmassa on niin paljon kaikkea jännää!

 

 

”Monipuolisuus ja lahjakkuus puhumisen, kirjoittamisen ja kaikenlaisen kommunikoinnin alueella antavat vaihtelunhaluiselle Kaksoselle monia vaihtoehtoja toteuttaa itseään. Ilmaisu on hyvin sujuvaa ja vapaata. Oppimiskyky on hyvä kuten myös apinointikyky. Kaksosen tehtävä on välittää tietoa maailmalle.”

 

On ne sanonut että osaisin ilmaista itseäni. Itse en sitä kyllä allekirjoita mutta toivon että se olisi totta. Apina osaan olla hyvinkin. Ja tiedon välittäminen onnistuu erittäin hyvin. Sehän tarkoittaa juoruilua, eikö niin?

 

 

”Kaksosen heikkouksia ovat pinnallisuus ja tuuliviirimäisyys, jotka tosin tuottavat eniten vaikeuksia ympäristölle.”

 

Ai onko jollakin ongelmia mun mielialan aaltoiluhäiriön suhteen?

 

 

”Kaksosen perusongelma kohdistuu päähän ja siellä hermostollisiin ylikuumenemisiin ja häiriöihin, joista saattaa seurata hermoromahduksia.”

 

Migreeni, hermoromahdukset, masennus, korvista nouseva savu, stressi, kiukkukohtaukset... onhan näitä.